dissabte, 26 d’octubre del 2013

dijous, 24 d’octubre del 2013

XII càpsula promocional de la presentació a València d'"Estellés: De mà en mà" a càrrec de Francesc Anyó i Borja Penalba, dijous 24 d'octubre al Teatre Micalet. Els protagonistes de la XII càpsula és Pilar Almeria.


XI càpsula promocional de la presentació a València d'"Estellés: De mà en mà" a càrrec de Francesc Anyó i Borja Penalba, dijous 24 d'octubre al Teatre Micalet. Els protagonistes de la XI càpsula és Atupa.



dimecres, 23 d’octubre del 2013

X càpsula promocional de la presentació a València d'"Estellés: De mà en mà" a càrrec de Borja Penalba i Francesc Anyó, dijous 24 d'octubre al Teatre Micalet. Els protagonistes de la X càpsula és Quimi Portet.


dimarts, 22 d’octubre del 2013

IX càpsula promocional de la presentació a València d'"Estellés: De mà en mà" a càrrec de Borja Penalba i Francesc Anyó, dijous 24 d'octubre al Teatre Micalet. Els protagonistes de la IX càpsula és Reugenio.


dilluns, 21 d’octubre del 2013

VIII càpsula promocional de la presentació a València d'"Estellés: De mà en mà" a càrrec de Borja Penalba i Francesc Anyó, dijous 24 d'octubre al Teatre Micalet. Els protagonistes de la VIII càpsula són Gemma pasqual, Amàlia Garrigós i Ferran Torrent.


VII càpsula promocional de la presentació a València d'"Estellés: De mà en mà" a càrrec de Borja Penalba i Francesc Anyó, dijous 24 d'octubre al Teatre Micalet. Els protagonistes de la VII càpsula són Vicent Torrent i Manolo Miralles.



diumenge, 20 d’octubre del 2013


Demà a les 10:30 a.m. podreu gaudir d'Al Tall en la càpsula VII
VI càpsula promocional de la presentació a València d'"Estellés: De mà en mà" a càrrec de Borja Penalba i Francesc Anyó, dijous 24 d'octubre al Teatre Micalet. Els protagonistes de la VI càpsula és Roc Casagran.




dissabte, 19 d’octubre del 2013

V càpsula promocional de la presentació a València d'"Estellés: De mà en mà" a càrrec de Borja Penalba i Francesc Anyó, dijous 24 d'octubre al Teatre Micalet. Els protagonistes de la V càpsula són Anna Sahun i Joel Joan.


divendres, 18 d’octubre del 2013

Dijous 24 d'octubre farem dues funcions, una a les 21h i una altra a les 22:30h. Podeu comprar les entrades al web del Teatre Micalet:

Quarta càpsula promocional de la presentació a València d'"Estellés: De mà en mà" a càrrec de Borja Penalba i Francesc Anyó, dijous 24 d'octubre al Teatre Micalet. Els protagonistes de la quarta càpsula són Josep Manuel Casany i Paco Alegre. 


Tercera càpsula promocional de la presentació a València d'"Estellés: De mà en mà" a càrrec de Borja Penalba i Francesc Anyó, dijous 24 d'octubre al Teatre Micalet. El protagonista de la tercera càpsula és Feliu Ventura. 


dimecres, 16 d’octubre del 2013

Segona càpsula promocional de la presentació a València d'"Estellés: De mà en mà" a càrrec de Francesc Anyó i Borja Penalba, dijous 24 d'octubre al Teatre Micalet. El protagonista de la segona càpsula és Sergi López. 


dilluns, 14 d’octubre del 2013

Primera càpsula promocional de la presentació a València d'"Estellés: De mà en mà" a càrrec de Francesc Anyó i Borja Penalba, dijous 24 d'octubre al Teatre Micalet. Els protagonistes de la primera càpsula són Rosana Pastor i Manuel Molins. 



divendres, 11 d’octubre del 2013


Espot de l'espectacle "Estellés: De mà en mà" amb Borja Penalba i Francesc Anyó. Direcció i muntatge: Fran Yera